DLR Vastgoedonderhoud

Bitumen Dakbedekking

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Bitumen dakbedekking aanbrengen, repareren of renoveren? Vertrouw op onze ervaren experts

Wilt u bitumen dakbedekking laten aanleggen, repareren of renoveren? Een goede keuze! Bitumen dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking op het plat dak. En dat is niet voor niets. Bitumen is een oersterke, waterdichte, flexibele en duurzame dakbedekking. Het gaat als het goed is aangelegd tot 30 jaar mee, en is bovendien zeer eenvoudig en voordelig te repareren en renoveren. Daarom zijn wij niet alleen fan, maar bovendien al 20 jaar ervaren experts op het gebied van bitumen dakbedekking. Wilt u ons inschakelen voor uw bitumen dakbedekking? Vraag dan hier uw gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte aan.

Bitumen dakbedekking aanbrengen of renoveren

Bitumen dakbedekking aanbrengen of renoveren? Bitumen is dakbedekking die makkelijk op iedere vorm plat dak toegepast kan worden. Door haar stevige structuur gaat deze dakbedekking lang mee, tot 30 jaar. Als het tijd is om de bitumen dakbedekking te vervangen, kan de oude laag van bitumen dakbedekking gerecycled worden als ondergrond. Hierdoor is het betaalbaar en snel op hoogwaardige wijze uit te voeren. Met de 20 jaar ervaring van onze bitumen dakbedekking experts, weet u dat uw dak het beste krijgt. Weten of uw bitumen dakbedekking aan renovatie toe is? Vraag dan hier eenvoudig uw gratis dakinspectie aan.

Bitumen dakbedekking repareren

Heeft u een reparatie nodig aan uw bitumen dakbedekking? Bitumen dakbedekking is zeer sterk en waterdicht, maar als er schade is, dan dient dit natuurlijk gerepareerd te worden. Gelukkig kan bitumen dakbedekking, zeker door onze ervaren experts, snel, hoogwaardig en betaalbaar gerepareerd worden. Echter, voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom, om schade te voorkomen en tijdig te ontdekken, is het zaak uw bitumen dakbedekking  goed te onderhouden en regelmatig te laten inspecteren. Dit kan met onze gratis dakinspectie, die u hier eenvoudig aanvraagt.

Wat zijn de kosten voor bitumen dakbedekking

De kosten voor werkzaamheden aan uw bitumen dakbedekking hangen natuurlijk af van het type werkzaamheden en de omvang ervan. Wel kunnen we sowieso zeggen dat door onze 20 jaar ervaring wij hoogwaardige werkzaamheden tegen een betaalbare prijs leveren. Bovendien hebben wij vertrouwen in onze dakdekkers en bitumen dakbedekking, waardoor we er tot 10 jaar garantie op geven. Om een duidelijk beeld vooraf te hebben van de kosten, brengen we een offerte op maat uit, nadat we uw dak en bitumen dakbedekking grondig geïnspecteerd hebben met onze gratis dakinspectie. Die vraagt u hier nu eenvoudig aan.

0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.