DLR Vastgoedonderhoud

Dak reinigen

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Dak reinigen

Een schoon dak is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Mosgroei, algen en vuil doen afbreuk aan die uitstraling. Bovendien beschadigt het vuil de dakpannen. Om dit te voorkomen, is het van belang uw dak regelmatig te laten reinigen door professionals.

Geeft reinigen niet het gewenste resultaat dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van een dakcoating op kleur zodat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Wanneer dakreiniging?

Dakpannen hebben te maken met een continue blootstelling aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals vocht en vorst. Ook vuil, mos en algen beïnvloeden de kwaliteit van de dakpannen dagelijks. Als hier niets aan wordt gedaan, ontstaan er scheurtjes en breukjes in de pannen, met als gevolg lekkages, schimmelgroei en vorstschade.

Bij een dakreiniging maken we het dak vrij van vuil, mos en algen. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat uw pannen langer meegaan. U kunt uw dakpannen het beste regelmatig grondig laten reinigen. Zo krijgt het vuil geen vrij spel op uw dak en kunt u een dakrenovatie, of zelfs een complete vervanging van het dak, voor jaren uitstellen.

Overweegt u zonnepanelen te laten plaatsen? Dan is dit een goed moment om uw dak goed te laten reinigen. Als zonnepanelen eenmaal op uw dak liggen, is het niet eenvoudig om nog iets aan onderhoud van de dakpannen te doen. Door uw dak van tevoren te laten reinigen, weet u zeker dat uw dakpannen in goede staat verkeren en kunt u de panelen met een gerust hart plaatsen.

Dak impregneren

Na het reinigen van het dak heb je de ideale kans om het dak te beschermen. Dit kunnen wij doen door het dak te impregneren.

Bij het impregneren van het dak brengen wij een kleurloos impregneer middel aan. Dit materiaal heeft de volgende eigenschappen:

  • waterafstotend > hierdoor blijft het dak droog
  • kleurloos en glansloos > het dak verandert niet van uiterlijk
  • minder aanhechting van vuil > vuil hecht minder snel op het dak
0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.