DLR Vastgoedonderhoud

Bent u opzoek naar een dakdekker in Eindhoven?

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Zoekt u een dakdekker in Eindhoven?

Wij staan voor u klaar! Moet uw dak worden gerepareerd of gerenoveerd en woont u in de regio Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voeren voor u allerlei soorten werkzaamheden aan daken uit. Hierbij valt te denken aan het plaatsen van nieuwe dakbedekking, het leggen van pannendaken, of onderhoud en herstelwerkzaamheden aan uw dak. Wij zijn van alle markten thuis.

Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Veel mensen hebben echter niet de kennis om zelf hun dak te onderhouden, repareren of aan te leggen. Gelukkig zijn wij altijd in de buurt. Als professionele dakdekker met 20 jaar ervaring kunnen wij u altijd van dienst zien, hoe groot het probleem ook is. Wij zijn in te schakelen voor allerhande werkzaamheden op en rond het dak als u woont in de regio Eindhoven.

Hiervoor kunt u onze dakdekker Eindhoven inschakelen

Onze dakdekker staat klaar voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw dak. Of dit nu kleine reparaties zijn, snelle oplossingen van daklekkages of grote renovatie werkzaamheden. Onze dakdekker is de expert in de volgende zaken:

Wat zijn bij onze dakdekker de kosten

Voor onze dakdekker variëren de kosten natuurlijk per klus, maar u mag natuurlijk altijd rekenen op onze hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Voor elke klus, klein of groot, brengen wij altijd een vrijblijvende offerte op maat uit. 

We zorgen dat we precies weten wat er moet gebeuren, dat onze dakdekker de werkzaamheden snel en met zo min mogelijk overlast kan uitvoeren, tegen zo laag mogelijke kosten. Dit doen we door vooraf uw dak gratis te inspecteren, zodat onze dakdekker efficiënt te werk kan gaan. Regel het nu eenvoudig hier.

Daklekkage oplossen Eindhoven

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker, timmerman of vakman voor werkzaamheden op en om uw huis dan bent u bij ons aan het goede adres. Mocht u problemen ondervinden aan uw dak, zoals een lekkage, dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons. Wij hebben voor het verhelpen van daklekkages in Eindhoven zelfs een telefonische noodlijn, zodat wij u direct kunnen helpen.

Wanneer u onze dakdekker inschakelt voor uw werkzaamheden, kunt u rekenen op een snelle service en een perfect resultaat tegen een zeer scherp tarief. Omdat wij 20 jaar ervaring hebben met dakwerken, weet u zeker dat uw dak er na onze professionele hulp weer perfect uit ziet en dat u jarenlang vooruit kunt.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Danitiaa.x
Danitiaa.x
2022-04-07
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

085-0605533