Dakgoot vernieuwen?

U hoeft uw dakgoot pas te vervangen als u met waterproblemen te maken krijgt. Een zinken dakgoot kan door slijtage water gaan lekken en ook de aansluiting naar de regenpijp kan gaan lekken. De volgende symptomen geven vaak aan dat het tijd is de dakgoot te vervangen: scheuren en barsten.

ma - vr: 8.30 - 17.00

085 060 5533

24/7 spoed service

040 240 5280

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

Dakgoten plaatsen, repareren of renoveren met onze snelle service, kwaliteit en betaalbaarheid

Dakgoot plaatsen, repareren of renoveren? Uw dakgoot vormt een belangrijke schakel in het drooghouden van uw dak en uw huis of pand. Door haar functie in het afvoeren van water, voorkomt de dakgoot lekkage aan het dak en via de muur. Een dakgoot gaat, zeker wanneer deze goed onderhouden is, lang mee. Tot zo’n 40 jaar. Goed onderhoud betekent dat u hem schoonhoudt, regelmatig laat inspecteren en repareert wanneer nodig. Gelukkig kunt u rekenen op onze snelle service en kwaliteit om uw dakgoot voordelig te plaatsen, repareren en renoveren.

Dakgoten plaatsen en vervangen

Dakgoot plaatsen of vervangen? Een dakgoot werkt pas echt goed wanneer deze zorgvuldig wordt geplaatst of vervangen. Wij staan hierbij natuurlijk voor u klaar met professioneel advies, ervaren en gecertificeerde dakdekkers en betaalbare prijzen. Door onze werkwijze, waarbij we voor altijd eerst ter plekke de situatie bekijken, kunnen wij u advies en een offerte op maat bieden, die geheel past bij uw wensen en situatie. Zo weet u dat uw dakgoten van hoge kwaliteit zijn, terwijl u ondertussen ook goed zorgt voor uw portemonnee. Vraag nu hier uw gratis dakinspectie en offerte op maat aan.

Dakgoot repareren of renoveren

Dakgoot renoveren of repareren? Soms is uw dakgoten renoveren of repareren een veel goedkopere en betere optie dan vervangen. Wanneer er schade is aan uw dakgoot, kunnen we die snel repareren. Dit kan door bepaalde stukken te lijmen, coaten of een nieuwe chroomlaag aan te brengen. Is uw dakgoot verouderd? Dan kunnen we uw dakgoten vaak eenvoudig renoveren door ze te verchromen of te coaten. Zo heeft u weer jaren een prima dakgoot en een betaalbare renovatie. Weten wat de beste oplossing is? Vraag nu hier uw gratis dakinspectie en offerte op maat aan.

Kosten werkzaamheden aan dakgoten

Wilt u weten wat de kosten zijn van dakgoten aanbrengen, repareren, renoveren of vervangen? Deze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, uw wensen en het type werkzaamheden. Bovendien zijn er soms betere en goedkopere oplossingen dan die u vooraf had bedacht. Omdat iedere situatie anders is, geven we dan ook advies en een offerte op maat. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent, zonder vervelende verrassingen. Wilt u weten wat voor uw dakgoot, dak en portemonnee de beste betaalbare oplossing is? Vraag nu hier uw gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte op maat aan.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Geverifieerde
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Geverifieerde
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Geverifieerde
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Geverifieerde
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Geverifieerde
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Miracle Bigaa
Miracle Bigaa
2022-04-06
Geverifieerde
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Geverifieerde
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Geverifieerde
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie