Daklekkage

De dakdekkers van DLR Vastgoedonderhoud hebben veel ervaring met daklekkages. Onze erkende dakdekkers kunnen snel de oorzaak opsporen, aan u vertellen wat zij tegen zijn gekomen, een offerte uitbrengen en met uw goedkeuring dan direct de lekkage verhelpen.

ma - vr: 8.30 - 17.00

085 060 5533

24/7 spoed service

040 240 5280

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

Oorzaken daklekkage

Het is altijd vervelend als u vroeg of laat te maken krijgt met een daklekkage. Maar waar komt het vandaan? Meestal is de oorzaak van de daklekkage een verstopte dakgoot, maar het kan ook zijn dat dakpannen verschoven zijn of kapot zijn. Meestal komt u er pas achter wanneer dat er flinke schade is ontstaan aan de woning. Daarom is het van belang dat u uw dak goed laat onderhouden en dat kunnen de dakdekkers van DLR Vastgoedonderhoud voor u doen. Andere mogelijke oorzaken van een daklekkage zijn een aansluitingen die niet goed zijn, een lekkage bij de schoorsteen of een dak van de uitbouw welke is gaan lekken.

Laat uw daklekkage oplossen

Wanneer u het vermoeden heeft van een (beginnende) daklekkage, is het van belang dat u dat snel doorgeeft aan ons van DLR Vastgoedonderhoud. Wij zorgen er dan voor dat één van onze dakdekkers snel naar u toe komt en dan kunnen zij op zoek naar de oorzaak. Vervolgens vertellen zij u wat ze tegen zijn gekomen en kunnen ze aangeven wat de kosten zijn om het probleem op te lossen. Als u dan akkoord gaat kan een lekkage vaak direct verholpen worden. Het voordeel is dat de lekkage dan geen verdere schade aan kan richten.

Meer over DLR Vastgoedonderhoud

Als u benieuwd bent wat wij van DLR Vastgoedonderhoud voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen uw dak inspecteren, onderhouden, reparaties uitvoeren en nog zoveel meer. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, goede service, afspraak is afspraak, scherpe prijzen en u krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u nog vragen aan ons? Neemt u dan snel contact met ons op zodat wij u snel te woord kunnen staan. Het is belangrijk dat u uw dak in topconditie houdt en daar helpen wij graag aan mee!

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Geverifieerde
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Geverifieerde
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Geverifieerde
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Geverifieerde
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Geverifieerde
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Miracle Bigaa
Miracle Bigaa
2022-04-06
Geverifieerde
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Geverifieerde
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Geverifieerde
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie