DLR Vastgoedonderhoud

Bent u opzoek naar een dakdekker in Amsterdam?

Beoordeeld met een 9,7/10 door 9500+ tevreden klanten! 

Binnen 3 uur op locatie

Ruim 20 jaar de dakspecialist

24/7 Spoedservice

bitumen dak renoveren daklekkage

Zoekt u een dakdekker in Amsterdam?

Wij staan voor u klaar! Moet uw dak worden gerepareerd of gerenoveerd en woont u in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voeren voor u allerlei soorten werkzaamheden aan daken uit. Hierbij valt te denken aan het plaatsen van nieuwe dakbedekking, het leggen van pannendaken, of onderhoud en herstelwerkzaamheden aan uw dak. Wij zijn van alle markten thuis.

Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Veel mensen hebben echter niet de kennis om zelf hun dak te onderhouden, repareren of aan te leggen. Gelukkig zijn wij altijd in de buurt. Als professionele dakdekker met 20 jaar ervaring kunnen wij u altijd van dienst zien, hoe groot het probleem ook is. Wij zijn in te schakelen voor allerhande werkzaamheden op en rond het dak als u woont in de regio Amsterdam.

Voordelen DLR Vastgoedonderhoud

Het kan zijn dat u al een tijdje op zoek bent naar een goed dakdekkersbedrijf, gelukkig heeft u ons van DLR Vastgoedonderhoud nu gevonden. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, ervaren dakdekkers, snelle service, scherpe prijzen, garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en afspraak is afspraak. U hoeft maar contact met ons op te nemen en wij staan voor u klaar. Met name bij een daklekkage is het van belang dat een van onze dakdekkers snel bij u op locatie is om na te gaan wat de oorzaak is. Kiest u daarom ook voor ons van DLR Vastgoedonderhoud zodat u weet wat wij voor u kunnen betekenen.

Daklekkage oplossen in Amsterdam

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker, timmerman of vakman voor werkzaamheden op en om uw huis dan bent u bij ons aan het goede adres. Mocht u problemen ondervinden aan uw dak, zoals een lekkage, dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons. Wij hebben voor het verhelpen van daklekkages in Amsterdam zelfs een telefonische noodlijn, zodat wij u direct kunnen helpen.

Wanneer u onze dakdekker inschakelt voor uw werkzaamheden, kunt u rekenen op een snelle service en een perfect resultaat tegen een zeer scherp tarief. Omdat wij 20 jaar ervaring hebben met dakwerken, weet u zeker dat uw dak er na onze professionele hulp weer perfect uit ziet en dat u jarenlang vooruit kunt.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Danitiaa.x
Danitiaa.x
2022-04-07
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie

085-0605533