DLR Vastgoedonderhoud

Wilt u uw daklekkage vandaag nog laten oplossen?

Wilt u uw daklekkage vandaag nog laten oplossen?

Binnen 4 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Daklekkage? Wij zijn altijd snel op locatie!

Daklekkage tijdig opsporen en verhelpen? Vermoedt u dat er sprake is van een daklekkage? Heeft u geconstateerd dat uw dak lekt? Een daklekkage is natuurlijk zeer vervelend, en dient zo snel mogelijk opgespoord en opgelost te worden. Zo voorkomt u dat schade groter wordt en kosten oplopen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Zorg daarom dat u uw dak regelmatig onderhoudt met onze gratis dakinspectie. Maar zorg ook dat bij iedere aanwijzing voor een daklekkage u een gratis dakinspectie regelt om het zo snel mogelijk op te lossen. Vraag hem hier nu eenvoudig aan.

Zo kunt u een daklekkage voorkomen

Wilt u liever voorkomen dat uw dak lekt? Zorg er dan voor dat uw dak goed onderhouden blijft en slijtage tijdig wordt opgelost. Dit kunt u eenvoudig en zeer betaalbaar regelen, door onze gratis dakinspectie aan te vragen.

Wij kijken naar de status van uw dak en eventueel onderhoud. Ook checken we hoe lang uw dak meekan, zodat u tijdig een dakrenovatie kunt inplannen. We sturen hierna altijd een vrijblijvende offerte op maat. Zo zorgt u goed voor uw dak, houdt kosten laag en kunt u daklekkage voorkomen. Vraag hem nu hier aan.

Zo kunt u een daklekkage herkennen

Om te zorgen dat u op tijd kunt ingrijpen, is het belangrijk om een daklekkage te herkennen. Let daarbij op de volgende signalen:

Herkent u een van deze signalen? Dan is er mogelijk sprake van een daklekkage. Zorg daarom dat u tijdig ingrijpt en er onze ervaren en vakbekwame dakdekkers naar laat kijken, door nu een gratis dakinspectie aan te vragen. Regel dat eenvoudig hier.

Een daklekkage met spoed laten verhelpen? Gebruik 24/7 onze daklekkage spoedservice

Heeft u een daklekkage die met spoed moet worden opgelost? Moet u direct een oplossing hebben vanwege een grote daklekkage? Reken dan 24/7 op onze kwaliteit, onze vakmensen en betaalbare en eerlijke tarieven, met onze dakdekker spoedservice.

Wij zorgen dat we binnen 3 uur op locatie zijn in heel Nederland, met onze gediplomeerde en VCA gecertificeerde dakdekkers, en altijd zonder voorrijkosten. We zorgen altijd voor een noodoplossing, en plannen indien nodig het moment in voor een definitieve reparatie. Geen spoed, maar wel een daklekkage? Vraag dan nu uw gratis dakinspectie aan.

0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Heeft u met spoed een Dakdekker nodig?

24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze dakdekkers voor u klaar.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.