DLR Vastgoedonderhoud

Dakpannen vernieuwen

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

pannendak renoveren dakdekker

Laat uw dakpannen tijdig vernieuwen

Dakpannen hebben helaas ook niet het eeuwige leven en daarom is het van belang dat u er op tijd naar laat kijken door erkende dakdekkers van DLR Vastgoedonderhoud. Sommige mensen laat het dak ieder jaar inspecteren en onderhouden. Dit is eigenlijk ook het beste wat u kunt doen. Maar het kan zijn dat u net een andere woning heeft gekocht en geen idee heeft wanneer het laatste onderhoud aan het dak is uitgevoerd. Een geschikt moment om met ons in contact te komen zodat wij uw dak kunnen inspecteren. Als het nodig is kunnen wij ook uw dakpannen vernieuwen zodat uw dak er weer even tegenaan kan.

Meer over DLR Vastgoedonderhoud

Steeds meer mensen mogen het gemak van DLR Vastgoedonderhoud ervaren. Wij bieden u namelijk kwaliteit, vrijblijvend een offerte op maat, scherpe prijzen, snelle service, garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en we kunnen u ook vrijblijvend adviseren. Dit is een goede manier voor u om met ons kennis te maken en dan kunnen wij u snel aangeven wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Het is belangrijk dat uw dak in topconditie is en blijft, daar dragen onze dakdekkers graag zorg voor.

Offerte aanvragen?

Dakpannen vernieuwen is niet iets wat u zomaar laat doen. U wilt namelijk wel weten of dat het echt noodzakelijk is en waarom. Maar ook is het van belang dat u weet op welke kosten u kunt rekenen. Een goed moment om daarom contact op te nemen met ons van DLR Vastgoedonderhoud. Onze dakdekkers komen dan graag een kijkje nemen bij u op locatie en dan kunnen zij vaststellen wat er nodig is om uw dak weer 100% in orde te maken. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan en dan kunnen wij ook direct al uw vragen beantwoorden.

0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Danitiaa.x
Danitiaa.x
2022-04-07
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

085-0605533