Dakreparatie

Vroeg of laat kunt u te maken krijgen met een dakreparatie, u zit er waarschijnlijk niet op te wachten, meestal komt het onverwachts. 

ma - vr: 8.30 - 17.00

085 060 5533

24/7 spoed service

040 240 5280

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

Laat uw dak repareren

Het kan zijn dat u gele kringen op heeft gemerkt, of lekkend water of misschien ziet u wel vochtige plekken onder het dak. Het kan ook zijn dat u lekkende dakgoten heeft of scheurtjes ziet in uw bitumen dakbedekking. Of liggen de dakpannen scheef of zijn er een aantal kapot? Staat er water op uw platte dak? Is het lood gescheurd of uitgedroogd? Allemaal zaken om snel contact met ons op te nemen, wij van DLR Vastgoedonderhoud kunnen dan een kijkje komen nemen en de oorzaak opsporen. Een goede manier om uw dak snel te laten repareren, zodat verdere schade voorkomen kan worden.

Kies voor DLR Vastgoedonderhoud

Het is belangrijk dat u een ervaren dakdekkersbedrijf kiest om dakreparaties vakkundig uit te laten voeren. Gelukkig bent u bij ons van DLR Vastgoedonderhoud aan het juiste adres. Bij ons werken alleen maar goed opgeleide en ervaren dakdekkers en zij staan voor u klaar. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij zorgen dat er snel een dakdekker bij u op locatie is om vast te stellen wat het probleem is. Ook bij het vermoeden van een daklekkage kunt u maar beter snel contact met ons opnemen, want een lekkage kan al snel veel schade aanrichten. Snelle service, kwaliteit, professionaliteit, scherpe prijzen en meer, daar kunt u op rekenen bij DLR Vastgoedonderhoud.

Offerte aanvragen?

Voordat u uw dak laat repareren door de dakdekkers van DLR Vastgoedonderhoud, bent u natuurlijk benieuwd wat de kosten zijn. Daarom kunt u bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en dan weet u direct waar dat u aan toe bent. Het is dan aan u om aan te geven of dat wij de werkzaamheden voor u uit mogen voeren. Alles kan dan direct in worden gepland en dan is uw dak snel weer in topconditie. Heeft u nog vragen? Neemt u dan snel contact met ons op want wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Geverifieerde
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Geverifieerde
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Geverifieerde
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Geverifieerde
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Geverifieerde
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Miracle Bigaa
Miracle Bigaa
2022-04-06
Geverifieerde
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Geverifieerde
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Geverifieerde
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie