DLR Vastgoedonderhoud

Dakreparatie aanvragen

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Dakreparatie nodig? Wij zorgen altijd voor een goede reparatie tegen een betaalbare prijs

Heeft u een dakreparatie nodig? Vermoedt u dat er schade aan uw dak is, en wilt u dat opsporen en verhelpen? Heeft u grote schade en direct een dakdekker nodig? 

Bij alle schade aan uw dak kunt u voor een snelle en betaalbare dakreparatie rekenen op DLR Vastgoedonderhoud. Wij zijn altijd in de buurt, snel ter plaatse en rekenen een betaalbare prijs. Bovendien helpen wij u graag om eventuele schade op te sporen en te analyseren met onze gratis dakinspectie. Zo mag u altijd op ons rekenen.

Zo zorgt u dat uw dakreparatie op tijd wordt uitgevoerd

Natuurlijk is het bij een dakreparatie belangrijk om deze zo snel mogelijk uit te voeren, maar soms weet u simpelweg niet dat er schade is. Hiervoor hebben wij een eenvoudige maar zeer effectieve oplossing. Met onze gratis dakinspectie zien we namelijk welk onderhoud er nodig is, waarmee we dakreparatie voorkomen. 

Ook ontdekken we op deze manier de schade op tijd, waardoor met een kleine dakreparatie veel problemen kunnen worden voorkomen. Zo zorgen we voor tijdige reparatie en houden we de prijs betaalbaar. Vraag nu hier eenvoudig uw gratis dakinspectie aan.

De kosten van een dakreparatie

De kosten voor onze dakreparatie verschillen natuurlijk per geval. Ze zijn afhankelijk van de omvang van de schade, het type dak en de benodigde dakreparatie. Om ervoor te zorgen dat we u vooraf duidelijk inzicht kunnen geven in de kosten, en dat we de dakreparatie betaalbaar, goed en duurzaam uit kunnen voeren, doen we daarom altijd een gratis dakinspectie vooraf. Aan de hand hiervan bespreken we de problemen en oplossingen, en stellen we een vrijblijvende, duidelijke offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vraag hem nu hier eenvoudig aan.

Dakreparatie met spoed nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar met onze dakreparatie spoedservice

Dakreparatie met spoed? Gelukkig staan wij met onze dakreparatie spoedservice 24/7 voor u klaar en staat er binnen 3 uur altijd een ervaren, deskundige dakdekker op uw dak. Zo voorkomt u dat de schade groter wordt en er bijvoorbeeld grote lekkages of gevaarlijke situaties ontstaan. Bovendien kunt u er op rekenen dat wij ons niet laten tegen houden door slecht weer of feestdagen. Dakreparatie met spoed nodig? Twijfel niet en bel 24/7 met onze dakreparatie spoedservice.

0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.