Plat dak vernieuwen

Misschien is het bij u nodig om uw plat dak te vernieuwen, maar wie laat u het dan doen en wat zijn de kosten? Bij DLR Vastgoedonderhoud bent u aan het juiste adres om de werkzaamheden uit te besteden en dan weet u van tevoren waar dat u aan toe bent.

ma - vr: 8.30 - 17.00

085 060 5533

24/7 spoed service

040 240 5280

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

Waarom uw plat dak vernieuwen?

Soms is het nodig om uw plat dak te vernieuwen, waarom? Het kan zijn dat u regelmatig te maken krijgt met lekkages, dit kan er op wijzen dat het dak zijn beste tijd heeft gehad. Het kan ook zijn dat de dakbedekking er al jaren ligt en dat deze gewoonweg toe is aan vervanging omdat hij zijn beste tijd heeft gehad. Hoe beter dat u uw dak blijft onderhouden, hoe langer de dakbedekking mee kan gaan. Daarom is het belangrijk dat u DLR Vastgoedonderhoud Dakdekker een kijkje laat nemen op uw plat dak, zodat er snel vastgesteld kan worden wat u het beste kunt laten doen met uw plat dak.

Voordelen plat dak vernieuwen

Bij een plat dak wordt er vaak voor bitumen gekozen. Het eerste voordeel is dat het duurzaam is als het gaat over dakbedekkingsmaterialen. Het gaat ook eenvoudig twintig jaar of langer mee als het door ons is aangelegd. Een ander voordeel is dat het ook erg duurzame daken zijn als u voor bitumen kiest. Deze dakbedekking is ook bestand tegen wind en hagel. De kans dat u hierdoor stormschade krijgt is erg klein. Witte bitumen worden tegenwoordig steeds vaker toegepast, de reden daarvan is dat het 30 graden minder warm is dan zwarte bitumen. Het nadeel van zwarte bitumen is dat het warmte kan absorberen in plaats van gaat reflecteren. Denkt u dus goed na over welke kleur bitumen u kiest als u een plat dak laat vernieuwen (wij adviseren u hier ook graag over).

Offerte Aanvragen?

Als u vragen heeft over het vernieuwen van uw plat dak, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze dakdekkers kunnen altijd bij u op locatie een kijkje komen nemen en dan kunnen zij ook al uw vragen beantwoorden. Er kan ook altijd vrijblijvend een offerte op maat worden opgesteld en dan weet u direct waar dat u aan toe bent als u kiest voor DLR Vastgoedonderhoud Dakdekker. Ook als u vragen heeft over onze andere diensten, horen we dat graag zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Geverifieerde
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Geverifieerde
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Geverifieerde
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Geverifieerde
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Geverifieerde
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Miracle Bigaa
Miracle Bigaa
2022-04-06
Geverifieerde
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Geverifieerde
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Geverifieerde
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie