DLR Vastgoedonderhoud

Wilt u uw platte dak renoveren of repareren?

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Waarom uw plat dak vernieuwen?

Soms is het nodig om uw plat dak te vernieuwen, waarom? Het kan zijn dat u regelmatig te maken krijgt met lekkages, dit kan er op wijzen dat het dak zijn beste tijd heeft gehad. Het kan ook zijn dat de dakbedekking er al jaren ligt en dat deze gewoonweg toe is aan vervanging omdat hij zijn beste tijd heeft gehad. Hoe beter dat u uw dak blijft onderhouden, hoe langer de dakbedekking mee kan gaan. Daarom is het belangrijk dat u DLR Vastgoedonderhoud een kijkje laat nemen op uw plat dak, zodat er snel vastgesteld kan worden wat u het beste kunt laten doen met uw plat dak.

Voordelen plat dak vernieuwen

Bij een plat dak wordt er vaak voor bitumen gekozen. Het eerste voordeel is dat het duurzaam is als het gaat over dakbedekkingsmaterialen. Het gaat ook eenvoudig twintig jaar of langer mee als het door ons is aangelegd. Een ander voordeel is dat het ook erg duurzame daken zijn als u voor bitumen kiest. Deze dakbedekking is ook bestand tegen wind en hagel. De kans dat u hierdoor stormschade krijgt is erg klein. Witte bitumen worden tegenwoordig steeds vaker toegepast, de reden daarvan is dat het 30 graden minder warm is dan zwarte bitumen. Het nadeel van zwarte bitumen is dat het warmte kan absorberen in plaats van gaat reflecteren. Denkt u dus goed na over welke kleur bitumen u kiest als u een plat dak laat vernieuwen (wij adviseren u hier ook graag over).

Plat dak vernieuwen tegen lage kosten

Hoewel wij zorgen dat wanneer we uw plat dak vernieuwen de kosten betaalbaar en eerlijk blijven, is het fijn wanneer u deze nog verder kunt verlagen. U kunt veel kosten besparen met onderhoud en reparatie van schade. 

Ook kunt u stevig besparen door de plat dak renovatie te combineren met andere werkzaamheden of samen met de buren het plat dak te laten vernieuwen. Dit scheelt in de kosten voor de werkzaamheden, waardoor de plat dak renovatie nog goedkoper wordt. Wilt u de kosten weten? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarna wij de mogelijkheden met u bespreken en een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Zo weet u wanneer u uw plat dak vernieuwen moet

Het is helaas niet altijd duidelijk wanneer u uw plat dak vernieuwen moet, omdat dit van vele factoren afhankelijk is. De staat van uw huidige dakbedekking wordt beïnvloed door de leeftijd, maar ook door het onderhoud en bijvoorbeeld weersomstandigheden. Wilt u zeker weten dat uw plat dak tijdig wordt vernieuwd of wilt u meerdere jaren vooruit plannen om uw plat dak te vernieuwen? Zorg dan dat u weet hoe uw plat dak erbij ligt en laat ons dat voor u bekijken, door nu hier een gratis dakinspectie aan te vragen.

Heeft u met spoed een Dakdekker nodig?

24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze dakdekkers voor u klaar.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.