DLR Vastgoedonderhoud

Wilt u uw schoorsteen renoveren?

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Schoorsteenrenovatie en onderhoud

De schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw dak. Door de schoorsteen worden rook of verbrandingsgassen afgevoerd, waardoor u uw huis veilig kunt verwarmen. Toch vergeten veel huiseigenaren de schoorsteen vaak, waardoor deze steeds slechter wordt en renovatie dus duurder. Hoe ouder een schoorsteen is, hoe gevaarlijker de situaties worden die deze kan veroorzaken, zoals gasvorming en brand. 

Daarnaast is een schoorsteen vaak een kwetsbare plek waar veel lekkages ontstaan. Nu kunt u natuurlijk zelf het dak op klimmen om eens te kijken hoe de schoorsteen erbij staat, maar u kunt ons ook een gratis inspectie laten uitvoeren, waarbij we gelijk kijken naar de staat van de rest van het dak.

Laat uw schoorsteen regelmatig controleren

Door uw schoorsteen regelmatig te laten controleren, kunt u een hoop ellende en geld besparen. Kleine problemen kunnen namelijk groot worden en bovendien is voorkomen altijd beter dan genezen. U kunt ook kiezen om een onderhoudscontract met ons af te sluiten, waarin we afspreken dat wij eens in de met u overeengekomen termijn zorgen dat uw schoorsteen weer in een goede staat is.

Mochten wij constateren dat het nodig is om uw schoorsteen te renoveren, dan is het van belang dat u dat zo snel mogelijk doet. Bij een onderhoudscontract of een regelmatige dakinspectie zien we dit gelukkig ruim van tevoren aankomen, waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen?

Uiteraard bent u benieuwd wat de kosten zijn van onze werkzaamheden. Daarom geven wij van DLR Vastgoedonderhoud u de mogelijkheid om eerst kennis met ons te maken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Onze dakdekkers komen dan graag een kijkje nemen bij u op locatie en dan kunnen zij u een goed beeld geven van de kosten. Het is dan aan u of dat u met ons in zee gaat, maar we hopen dat wij u snel van dienst mogen zijn. Kwaliteit, goede service, afspraak is afspraak en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden, dat is waar u zeker op kunt rekenen bij DLR Vastgoedonderhoud.

0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.