DLR Vastgoedonderhoud

Last van vogels rondom uw dak?

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Oorzaken vogeloverlast

Vogels zijn de oorzaak van vogeloverlast aan uw dak, maar wat kunnen de gevolgen zijn? Er kan een lekkage ontstaan, de afvoer kan verstopt raken, er kan sprake zijn van rotting bij het dakbeschot, er kan schimmel ontstaan door uitwerpselen van vogels, de dakisolatie kan beschadigd raken, het kan stankoverlast geven door bacteriën die zich in de nesten bevinden, de schoorsteen kan verstopt raken en wanneer dat u zonnepanelen heeft kan de prestaties naar beneden gaan. Redenen genoeg dus om er snel wat aan te laten doen, want het gaat ten koste van uw dak.

Wat te doen aan vogeloverlast?

Als u vogeloverlast heeft, dan is het advies om snel contact met ons op te nemen. Wij van DLR Vastgoedonderhoud komen dan een kijkje nemen bij u op locatie en dan kunnen wij vaststellen wat er gaande is en hoe groot de schade is. We bespreken dan met u wat we tegen zijn gekomen en wat de oplossingen zijn. Er kan bijvoorbeeld vogelwering geplaatst worden. We zorgen er voor dat uw dak en dakgoot weer vrij zijn van vogels, wij voorkomen nieuwe nesten en verstoppingen, wij beschermen uw dakgoot.

Kies voor DLR Vastgoedonderhoud

Bij DLR Vastgoedonderhoud bent u aan het juiste adres als u te maken heeft met vogeloverlast. We weten hoe vervelend dit kan zijn en hoeveel schade het aan kan richten. Daarom is ons advies aan u om snel actie te ondernemen en contact met ons op te nemen. We zorgen er dan graag voor dat er snel een dakdekker naar u toe komt om de huidige situatie te beoordelen. We gaan dan samen op zoek naar een oplossing en zorgen ervoor dat de vogeloverlast stopt. Heeft u nog vragen aan ons? Neemt u dan snel contact op. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, oplossingsgericht, erkende dakdekkers, scherpe prijzen, goede service en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. We hopen dat we u snel van dienst mogen zijn.

0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.