Vogeloverlast

De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat mensen klagen over vogeloverlast. Het is dan ook een veel voorkomend probleem onder goten en dakpannen. Hoe kan dit? Dit heeft er alles mee te maken dat vogels zich nestelen onder de dakpannen.

ma - vr: 8.30 - 17.00

085 060 5533

24/7 spoed service

040 240 5280

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

Oorzaken vogeloverlast

Vogels zijn de oorzaak van vogeloverlast aan uw dak, maar wat kunnen de gevolgen zijn? Er kan een lekkage ontstaan, de afvoer kan verstopt raken, er kan sprake zijn van rotting bij het dakbeschot, er kan schimmel ontstaan door uitwerpselen van vogels, de dakisolatie kan beschadigd raken, het kan stankoverlast geven door bacteriën die zich in de nesten bevinden, de schoorsteen kan verstopt raken en wanneer dat u zonnepanelen heeft kan de prestaties naar beneden gaan. Redenen genoeg dus om er snel wat aan te laten doen, want het gaat ten koste van uw dak.

Wat te doen aan vogeloverlast?

Als u vogeloverlast heeft, dan is het advies om snel contact met ons op te nemen. Wij van DLR Vastgoedonderhoud komen dan een kijkje nemen bij u op locatie en dan kunnen wij vaststellen wat er gaande is en hoe groot de schade is. We bespreken dan met u wat we tegen zijn gekomen en wat de oplossingen zijn. Er kan bijvoorbeeld vogelwering geplaatst worden. We zorgen er voor dat uw dak en dakgoot weer vrij zijn van vogels, wij voorkomen nieuwe nesten en verstoppingen, wij beschermen uw dakgoot.

Kies voor DLR Vastgoedonderhoud

Bij DLR Vastgoedonderhoud bent u aan het juiste adres als u te maken heeft met vogeloverlast. We weten hoe vervelend dit kan zijn en hoeveel schade het aan kan richten. Daarom is ons advies aan u om snel actie te ondernemen en contact met ons op te nemen. We zorgen er dan graag voor dat er snel een dakdekker naar u toe komt om de huidige situatie te beoordelen. We gaan dan samen op zoek naar een oplossing en zorgen ervoor dat de vogeloverlast stopt. Heeft u nog vragen aan ons? Neemt u dan snel contact op. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, oplossingsgericht, erkende dakdekkers, scherpe prijzen, goede service en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. We hopen dat we u snel van dienst mogen zijn.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Geverifieerde
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Geverifieerde
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Geverifieerde
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Geverifieerde
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Geverifieerde
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Miracle Bigaa
Miracle Bigaa
2022-04-06
Geverifieerde
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Geverifieerde
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Geverifieerde
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie