Contact

Zo kunt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen

Wilt u profiteren van onze betaalbare prijzen, snelle service en hoge kwaliteit? Wilt u ook dat uw klus perfect en efficiënt wordt uitgevoerd, met tot 10 jaar garantie en zonder gedoe en overlast? Vraag dan uw vrijblijvende offerte op maat aan. Wij komen altijd vooraf gratis bij u langs om de situatie op het dak te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft, en betaalt u onze betaalbare en vooraf duidelijke tarieven. Vraag nu hier uw gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte op maat aan.

Terugbelverzoek

Gratis dakinspectie aanvragen

Ook wanneer er niet per sé iets aan uw dak hoeft te gebeuren, kan het handig zijn om hem toch even te laten nakijken. Zo weet u dat alles in orde is, maar kunt u ook een aantal jaren vooruit denken. Wij helpen u hier graag bij. Met onze gratis dakinspectie, inclusief uitgebreide rapportage en advies, weet u namelijk precies hoe uw dak erbij ligt. Zo kunt u reparaties tijdig laten uitvoeren en bijvoorbeeld weten over hoeveel jaar uw dak aan renovatie toe is. Vraag nu hier eenvoudig uw gratis dakinspectie aan.

Daklekkage en dakreparatie Spoedservice

Is er sprake van een daklekkage of dakreparatie met spoed? Heeft u ons snel nodig en is er geen tijd om te wachten op onze dakinspectie? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken op ons spoednummer, voor onze daklekkage en dakreparatie spoedservice. Met deze dakdekker spoedservice zorgen wij dat er binnen 3 uur een ervaren dakdekker ter plaatse is om te zorgen voor een (nood)oplossing. Dag en nacht, 24/7, door heel Nederland. Wij helpen u graag uit de brand, met dezelfde kwaliteit, snelle service en betaalbare prijs die u van ons gewend bent. Bel 24/7 direct onze dakdekker spoedservice.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag aan ons? Heeft u een klus of informatie nodig die u niet op onze website kunt vinden? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Stuur ons een e-mail, of vraag, wanneer het om een klus gaat, een gratis dakinspectie aan, waarbij we de mogelijkheden met u ter plekke bekijken en bespreken. Wij staan immers altijd voor u klaar, zijn altijd in de buurt en bieden u de service en kwaliteit die u verdient, tegen onze betaalbare tarieven. Vraag nu hier uw gratis dakinspectie, onafhankelijk advies en uw vrijblijvende offerte op maat aan.

Wat zeggen onze klanten?

Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-04-16
Geverifieerde
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Geverifieerde
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Geverifieerde
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Geverifieerde
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Miracle Bigaa
Miracle Bigaa
2022-04-06
Geverifieerde
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Geverifieerde
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Geverifieerde
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie