DLR Vastgoedonderhoud

Gratis Dakinspectie Aanvragen

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

GRATIS Dakinspectie aanvragen?

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Profiteer van onze gratis dakinspectie, voor inzicht in uw dak en een vrijblijvende offerte op maat!

Profiteren van onze gratis dakinspectie? Een ervaren en gediplomeerde dakdekker die kijkt hoe uw dak erbij ligt. Alvast grote renovaties en klussen vooruit plannen? Wij van DLR Vastgoedonderhoud vinden dat we samen met u goed voor uw dak en portemonnee moeten zorgen. 

Hierbij is niet alleen deskundige reparatie en renovatie belangrijk, maar ook goed onderhoud en tijdige signalering belangrijk. Wij zorgen daarvoor, met onze gratis dakinspectie. Zo leveren we altijd hoge kwaliteit onderhoud voor een betaalbare prijs. U vraagt hem eenvoudig hier aan.

Wat kunt u verwachten van onze gratis dakinspectie?

Een gratis dakinspectie is de manier om te weten hoe uw dak erbij ligt. Wij sturen onze ervaren dakdekker naar uw dak toe, die dat vervolgens geheel nakijkt. Hij kijkt hierbij naar de staat van uw dakbedekking, schoorsteen, dakgoten, nokvorst, lood en zwakke plekken. Hierna brengt hij uitgebreid verslag uit. Ook wanneer u weet dat er werkzaamheden zijn, voeren we altijd een gratis dakinspectie uit. Zo kunnen we u een vrijblijvende offerte op maat bieden, met onze betaalbare prijzen en zonder vervelende verrassingen. Nu regelen? Dat kan hier eenvoudig en snel.

Wat zijn de voorwaarden voor een gratis dakinspectie

Een gratis dakinspectie is geheel gratis, altijd. Dit houdt in dat u hem ook niet achteraf in de offerte of factuur ziet. Mochten wij tijdens onze gratis dakinspectie een probleem tegenkomen, dan is het geheel aan u of wij dit oplossen. Soms kan dat ter plekke, maar meestal sturen wij een vrijblijvende offerte op maat. Bij onze dakinspectie brengen wij €50,- voorrijkosten in rekening. Mocht u akkoord gaan met de offerte worden deze verrekend.

Onze gratis dakinspectie gaat bovendien altijd vooraf aan onze offerte en werkzaamheden (bij spoed volgen die direct). Dit doen we zodat we precies weten wat er aan de hand is, en kwaliteit tegen een betaalbare prijs kunnen bieden. Regel nu hier uw gratis dakinspectie.

Zo regelt u uw gratis dakinspectie

Wilt u ook uw dak eens laten nakijken? Is er sprake van een daklekkage? Moet uw dak of schoorsteen gerepareerd of gerenoveerd worden? Regel nu snel en eenvoudig uw gratis dakinspectie en offerte op maat, ook als u bijvoorbeeld meerdere jaren van tevoren grote werkzaamheden wilt inplannen. 

Vul uw gegevens in op het formulier daarvoor en omschrijf eventuele problemen. Na onze gratis dakinspectie sturen wij u een altijd vrijblijvende, duidelijke offerte op maat. Regel het eenvoudig en vraag hier uw gratis dakinspectie aan.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

0 +
Tevreden klanten
0
Dagen per jaar
0
Bussen op de weg

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.