DLR Vastgoedonderhoud

Opzoek naar een Professionele Dakdekker?

De specialist op het gebied van Platte & Pannen Daken

Bent u opzoek naar een dakdekker?

Direct een GRATIS Dakinspectie aanvragen? Compleet kosteloos inclusief een vrijblijvende offerte!

Binnen 3 uur op locatie

Uw Vaste Dakspecialist uit de regio

24/7 Spoedservice

Heeft u een professionele dakdekker nodig?

Heeft u een dakdekker nodig? Een dak is een essentieel, maar complex onderdeel van uw huis. Natuurlijk wilt u dat er goed voor wordt gezorgd. Dit houdt in dat er regelmatig naar gekeken wordt, het goed wordt onderhouden en tijdig wordt gerenoveerd.

Gelukkig mag u hiervoor op onze gediplomeerde en gecertificeerde vaklui rekenen, voor een eerlijke en betaalbare prijs. Wij leveren altijd hoge kwaliteit en zijn VCA-gecertificeerd. Wilt u weten hoe u optimaal voor uw dak kunt zorgen? Vraag dan nu hier uw gratis dakinspectie aan.

Waarom kiezen voor een dakdekker van DLR Vastgoedonderhoud?

DLR Vastgoedonderhoud is een zeer ervaren specialist in dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud. Onze dakprofessionals staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar voor:

platte bitumen dak renovatie dakdekker

Wat zijn bij onze dakdekker de kosten

Voor onze dakdekker variëren de kosten natuurlijk per klus, maar u mag natuurlijk altijd rekenen op onze hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Voor elke klus, klein of groot, brengen wij altijd een vrijblijvende offerte op maat uit. 

We zorgen dat we precies weten wat er moet gebeuren, dat onze dakdekker de werkzaamheden snel en met zo min mogelijk overlast kan uitvoeren, tegen zo laag mogelijke kosten. Dit doen we door vooraf uw dak gratis te inspecteren, zodat onze dakdekker efficiënt te werk kan gaan. Regel het nu eenvoudig hier.

Binnen drie uur een dakdekker met onze dakdekker spoedservice

Dakdekker nodig met spoed? Reken 24/7 op onze dakdekker spoedservice. Hiermee heeft u binnen 3 uur onze ervaren en VCA gecertificeerde dakdekker op het dak voor uw daklekkage of dakreparatie met spoed. In heel Nederland, elke dag van het jaar!

Onze dakdekker levert de kwaliteit die u gewend bent en zorgt altijd voor een noodoplossing. Hierna plannen we met u in om het probleem definitief te verhelpen. Ook voor onze dakdekker spoedservice rekenen we eerlijke en betaalbare tarieven. Nu een dakdekker nodig? Bel dan 24/7 met onze dakdekker spoedservice.

Heeft u met spoed een Dakdekker nodig?

24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze dakdekkers voor u klaar.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Jamie Pieters
Jamie Pieters
2022-04-06
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Ontvang een gratis dakinspectie en een offerte op maat!

Voor elke klus, maar ook gewoon om naar uw dak te kijken, kunt u onze gratis dakinspectie aanvragen. Deze is ook echt gratis en vrijblijvend, ook wanneer er niets aan de hand is natuurlijk. Zo zorgen wij goed voor uw dak en portemonnee.
Wanneer u een offerte wilt aanvragen, doen wij dat met een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij een duidelijke offerte op maat, met bijpassend advies en zonder nare verrassingen, uitbrengen. Vraag uw gratis dakinspectie nu hier aan.

GRATIS Dakinspectie

Chat openen
Vragen of een afspraak maken?
Afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp.