Dakisolatie

Het isoleren van het dak is belangrijk, zeker in een land met een wisselvallig klimaat als Nederland. Warmte stijgt omhoog en gaat veelal verloren via het dak. Dit kost veel energie, is slecht voor uw portemonnee én het milieu – zeker in de herfst en winter. Bij de isolatie van een plat dak komt het één en ander kijken. De investering kan aanzienlijk zijn, maar de winst maakt het zeker waard. Gemeentes juichen verduurzaming veelal toe, waardoor u ook mogelijk aanspraak kunt maken op een subsidie.

ma - vr: 8.30 - 17.00

085 060 5533

24/7 spoed service

040 240 5280

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

Dakisolatie nodig?

Met goede dakisolatie bespaart u veel energiekosten. Ook maakt u uw huis en zolder een stuk comfortabeler. De materialen die het meest worden gebruikt bij isolatie zijn minerale wol zoals glaswol en steenwol. Steenwol heeft als voordeel dat het niet prikt bij het aanbrengen en is gemaakt van vulkanisch gesteente en qua kenmerken en verwerking vergelijkbaar met glaswol.

Voordelen van goede isolatie

Het dak isoleren is een hele goede investering. U kunt jaarlijks veel geld besparen. Hieronder staat wat de voordelen zijn als u uw dak goed isoleert:

  • U bespaart direct op de stookkosten
  • De investering kan snel worden terugverdiend
  • In de winter is het warmer en in de zomer is het koeler
  • Lagere luchtvochtigheid
  • Minder temperatuurwisselingen

Offerte aanvragen?

Een goede isolatie van uw dak zorgt voor een flinke besparing op de stookkosten. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden er zijn qua isolatie van uw huis. Wij helpen u graag verder! Wellicht kunt u ook aanspraak maken op een subsidie. Hierover kunt u informeren bij uw gemeente of stel uw vragen aan ons.

Wat zeggen onze klanten?

Lotte Pas
Lotte Pas
2022-07-01
Geverifieerde
Dakisolatie en nieuwe pannen laten plaatsen door DLR Vastgoedonderhoud. Zeer tevreden over de snelheid en kundigheid. Vriendelijke dakdekkers, werken hard!
Piet Wentzel
Piet Wentzel
2022-05-26
Geverifieerde
Zeer professioneel bedrijf. Snelle reactie via mail. Goed werk geleverd. Dak van dakkapel gerepareerd en de boeiborden met plastisol bekleed. Resultaat is erg mooi. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Peter Van de berg
Peter Van de berg
2022-04-08
Geverifieerde
Daklekkagereparaties.nl ingeschakeld wegens lekkage aan mijn dak, ze konden op kort termijn langskomen. We zijn nu 2 maanden verder en nergens meer last van gehad. Ik raad dit bedrijf zeker aan
justin kos
justin kos
2022-04-08
Geverifieerde
Echt top bedrijf snelle comminucatie komt afspraken na zeker een aanrader
Sarah Van den post
Sarah Van den post
2022-04-07
Geverifieerde
Uitstekende ervaring met DLR. Nieuwe dak ziet er erg strak uit. Professionele en zeer vriendelijke dakdekkers. Communicatie met DLR was heel prettig. Goed advies gekregen en bij vragen altijd bereikbaar en vriendelijk. Voor ons was het ook erg fijn dat de klus binnen een aantal weken na de inspectie al gedaan kon worden. Geen minpunten te benoemen, echt een aanrader.
Miracle Bigaa
Miracle Bigaa
2022-04-06
Geverifieerde
Lekkage is fantastisch opgelost personeel was top en op tijd en werk is keurig afgehandeld. Zeer professioneel. Goeie communicatie zeker aan te raden voor klussen.
Merel Slager
Merel Slager
2022-04-06
Geverifieerde
Snelle communicatie en offerte via de mail. Nieuwe dakbedekking lag er in een ochtend op. Tevreden over het resultaat.
Johan de Vet
Johan de Vet
2022-04-04
Geverifieerde
Wij hebben DLR gevonden via werkspot. Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Goed bereikbaar en prettige communicatie. Niets op aan te merken!

Populaire diensten

Pannen daken
Nokvorst renovatie
Schoorsteen renovatie
Platte daken
Vogelwering plaatsen

Altijd snel op locatie

Tot 10 Jaar Garantie

Gediplomeerde Dakdekkers

Wij laten altijd foto's zien van de situatie